Közgazdász- vándorgyűlés Kecskeméten

Cégünk lehetőséget kapott, hogy részt vehessen a magyar közgazdász társadalom legnagyobb és legrangosabb éves összejövetelén. A  2016. szeptember 15-17. között – immáron 54. alkalommal- megrendezésre kerülő Közgazdász-vándorgyűlésen résztvevőként és támogatóként is szerepet vállalunk Magyarország jövőjét nagyban befolyásoló találkozón.

A Kecskemét Agóra Központban tartandó Vándorgyűlésen több mint 130 előadó és 700 közgazdász teszi tiszteletét az ország minden pontjából. Az idei fő téma a versenyképesség növelése, foglalkoztatás, szakképzési rendszerek fejlesztése és az innováció. Kíváncsian várjuk a vezető közgazdászok véleményeit, előadásait, ugyanis cégünk vezetői vallják, hogy a pénzügyi, biztosítási szakma oktatásában komoly elmaradások vannak. Véleményünk szerint egy jól szervezett, minőségi, célorientált felsőfokú oktatási rendszer kialakításával lehetne orvosolni az immáron kiöregedőben lévő biztosítási piaci szereplő, üzletkötők pótlását.

A 3 napos szakmai összejövetelen részt vesz és előadást tart többek között Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Matolcsy György az MNB elnöke, Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, Patai Mihály a Magyar Bankszövetség elnöke, Palkovics László a felsőoktatásért felelős államtitkár és Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

2016-09-10T05:24:17+00:00