FOSTER Kft 23. születésnap

 

Tisztelettel köszöntök minden kedves látogatót a FOSTER Biztosítási Alkusz Kft megújult web oldalán.

Cégünk teljes átalakuláson megy keresztül és elérkezettnek látta az időt, hogy nagyobb hangsúlyt fektessen a internetes kommunikációra.

Új arculattal jelentkeztünk, melyek elemei már visszatükröződnek a Cég új üzeneteiben.

Néhány adatot szeretnék megosztani a magunkról.

A mai napon 1.382.739.000 Ft állománydíjat kezelünk, amely  30.134 db szerződésből áll.

A Biztosítási Almanach 2015-ös adatai alapján a 42 helyen állunk bevétel szempontjából a ma létező 380 alkusz cég közül.

Nyilvántartásunk szerint az utóbbi 10 évben több mint 55.000 Ügyfél fordult meg az irodáinkban.

Cégünk április 1-én ünnepelte fennállásának 23. évfordulóját a békéscsabai Phaedra Rendezvényközpontban.

A találkozón megjelentek a cég alkalmazottai, alvállalkozói, az Aegon, az Allianz, a Generali, a Groupama, az MKB és az Uniqa Biztosító felső vezetői és nem utolsó sorban Szarvas Péter Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármestere is megtisztelte jelenlétével a rendezvényt.

Az est során a cég ügyvezetői bemutatták a Foster Kft múltját, jelenét és a jövő terveit. A Biztosító társaságok szintén felelevenítették a közösen eltelt éveket és hangsúlyozták a cég szakmai és emberi értékeit.

A vacsora előtti pohárköszöntőt Szarvas Péter Polgármester Úr mondta el, aki kihangsúlyozta, a Békéscsaba Város és a Foster Kft közötti több mint 20 éves partneri kapcsolatot.

A rendezvényen fellépett Gulyás Attila színművész és a Jókai Színház tánckara. A vidámságról Kádár Ferkó és felesége Manni Fotószínháza gondoskodott.

Az este képekben:

foster kft szuletesnap  foster kft szuletesnapot  foster kft szuletesnap  foster kft szuletesnap  foster kft szuletesnap  foster kft szuletesnap

 

2016-12-27T08:09:49+00:00