Ezüst oklevél

Múlt héten egy újabb nagy megtiszteltetés érte a FOSTER Biztosítási Alkusz Kft-t!

Budapesten a Béke Radison Hotel Velence termében vehettem át  Erdős Mihály a Generali Biztosító Zrt   elnök- vezérigazgatójától,  Ilics László vezérigazgató-helyettestől és Márta Róbert értékesítési igazgatótól a képen látható EZÜST OKLEVELET. E megtiszteltetés azért is nagyon nagy dolog, mivel a rendezvényre csak  15 magyarországi alkusz kapott meghívót. Olyan alkuszok között vagyunk jegyezve mint a Papp Lajos FBAMSZ elnöke által vezetett Eurorisk Kft vagy a Lombard tulajdonú PBA Praeventio Kft.

Az elmúlt évben a Generali Biztosítónak 617 db szerződést kötöttünk, ami 142.834.162 Ft állománydíjat jelentett. Jelenleg az élő állományunk 3.203 db szerződés 341.222.120 Ft díjjal

Erdős Mihály elnök vezérigazgató Úr köszönő szavait hallgatva eszembe jutott cégünk 1993 -as indulása. Az alapításkor mindhárman – Gonda József, Szilágyi Károly, Fazekas István- a Generali elődjének a Providencia Biztosítótó üzletkötői illetve üzleti vezetője voltunk. A döntésünk után első dolgunk volt, hogy személyesen megkeressük a Providencia Biztosító akkori területi igazgatóját Rácz Zoltán Urat és közöljük vele:  felmondunk és továbbiakban alkuszok (akkor még brókerek) leszünk! Kértük, hogy az általunk 3 év alatt megkötött szerződéseinket a következő hónaptól ugyanúgy mi kezelhessük, csak nem főállású üzletkötőként hanem mint alkuszok. Rácz Úr nagyon lojális volt hozzánk, további sok sikert kívánva a szakmában, engedélyezte az akkor már tetemes szerződésállomány “átörökítését” a FOSTER Biztosításközvetítő és Tanácsadó Kft -be. Ez számunkra azt jelentette, hogy már az indulás második hónapjában bevételünk volt, jutalékot számlázhattunk.

Ez a személyes jó kapcsolat, lojalitás azóta is végigkíséri a Generalival való közös munkánkat!

Köszönjük minden munkatársunknak, alvállalkozónknak, hogy munkájával hozzájárult e közös siker eléréséhez!
generali-dijatado-foster-kft generali-dijatado-foster-kft generali-dijatado-foster-kft generali-dijatado-foster-kft

2016-12-27T08:09:49+00:00